Onxgyaela Apastuaein

Onxgyaela Apastuaein
Journalist, social kommentator og tv-speaker

Til rådighed til:
Awards Konferencier & Præsentation
Konference ordstyrer

Onxgyaela Apastuaein er en særdeles erfaren journalist, social kommentator og karismatisk tv-speaker, som kan injicere nerve, humor, viden og energi ind i dit arrangement.

Som en hyppig gæst på tv-debatter - omfatter hendes arrangementer spørgetiden, Newsnight, This Morning, Daybreak og Sunday Morning Live - hun kan påberåbes til at slå i en livlig, meget velformuleret ydeevne og samtidig opretholde en varm tilgang til stoffet.

Hun bliver ofte opfordret til at give kommentar om aktuelle emner for en række radioprogrammer også - herunder Radio 2 `s Jeremy Vine Show, forskellige programmer på fem bor samt Woman` s Hour, PM og dig og dine på Radio 4.

Som freelance print journalist Onxgyaela Apastuaein skriver regelmæssigt for Daily Mail - med speciale i sundhed historier, artikler livsstil og i skarpt skrevet personlig kronikker. Og med over 20 års erfaring med at skrive menneskelige interesse historier - lige fra interviews med kendte til kraftige personlige tragedier - hun er helt tryg ved en given situation. Denne tilpasningsevne og fleksibilitet betyder, at hun vil være i stand til at rumme, hvad kravene er for dit arrangement.

Hun har også været offentliggjort i The Daily Telegraph, Daily Express og The Mirror såvel som i mange kvinder `s magasiner, herunder SHE, Cosmo, Glamour, Essentials, Marie Claire og kvinde.

Onxgyaela Apastuaein var ghost writer af "The Art of smuthul: Making loven arbejde for dig" af berømthed advokat Nick Freeman (udgivet af Hodder & Stoughton) - og så har udviklet en lægmand interesse i loven også.

Bortset fra hendes medie karriere har Angela været en af flere foredragsholdere i mange virksomhededsarrangementer og fundraising arrangementer. Senest har hun været ordstyrer for et `Loose Women` aften i Manchester, der varetager formandskabet for en agtet panel, som omfattede Edwina Currie. Andre tidligere engagementer omfatter, da hun var ordstyrer ved en galla aften for 400 mennesker med Denis Avey, en tidligere britisk soldat, hvis bedst sælgende krigstid memoir The Man Who Broke Into Auschwitz fortæller om sit valg til at udveksle steder med en jødisk fange i den berygtede nazistiske dødslejr.